Bapak-Bapak Mabuk Nalika Lebaran Dicekel Sparta Polresta Solo

SOLO, solopopuler.com – Nalika lebaran, warga Mojosongo, Kutha Solo ana papat padha urusan karo polisi. Kepriye ora, wong-wong mau mabuk karo ngombe omben-omben nalika warga padha kumpul riyoyo, Rebo (10/04/2024). Tumindak kasebut ditegesi dening Kasat Samapta Polresta Solo Komisaris Polisi Arfian Riski Dwi Wibowo.

“ Polisi nampa laporan saka warga liwat call center, amarga tumindake kuwi ngganggu masyarakat,” jlentrehe.

Omben-omben bukti soko wong papat mendem nalika warga padha kumpul riyoyo, Rebo (10/04/2024) padhang. (Foto : Agung Huma)

Papat iki warga Mojosongo sing lagi ngopi nang Jalan Buah, Debegan Mojosongo, Jebres, Solo. Dheweke duwe inisial SPW (58), DC (45), AS (46) lan ZA (43). Saka lokasi iki, polisi ngrampas barang bukti botol lan omben-omben sing isih ana.

” Sak kabehe bakal nggawa bukti menyang polisi kanggo diproses miturut prosedur kanggo kejahatan cilik,” ujare.

BACA JUGA : 📱Mendem Nyanyi Bareng Ditekani Polisi, Kocar Kacir

Bukti kalebu 2 botol 1,5 liter banyu mineral sing ngemot ciu. Sabanjure ana 1 botol banyu mineral 1,5 liter ombenan Jambu Kluthuk lan 1 botol Bir Bintang. Salajengipun, piyambakipun ngandharaken bilih menawi ngertos informasi babagan penyakit masyarakat, panjenengan kedah enggal maringi informasi utawi lapor dhateng Call Center Tim Sparta Polres Solo 0811-2957-110. (Agung Santoso)

One thought on “Bapak-Bapak Mabuk Nalika Lebaran Dicekel Sparta Polresta Solo

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *