Mendem Nyanyi Bareng Ditekani Polisi, Kocar Kacir

SOLO, solopopular.com – Wong lanang loro mabuk ing Desa Ngambon, Jebres digowo Tim Sparta Samapta Polresta Solo, Minggu (10/03/2024). Nang kahanan koyo mengkono, nyanyi bebarengan banter karo diiringi gitar. Prakaro iki dikandakke Kasat Samapta Polresta Solo Komisaris Polisi Arfian Riski Dwi Wibowo.

“Iki njalari rasa kuwatir lan ngganggu katentreman warga,” jlentrehe.

Wong lanang loro mabuk ing Desa Ngambon, Jebres digowo Tim Sparta Samapta Polresta Solo, Minggu (10/03/2024) bengi. (Istimewa)

Nalika dipriksa, diweruhi warga sakiwa-tengene duweni aksara AK (22) lan YTA (24). Sauntara kuwi diumumake sawise warga nglaporake lan ngirim lokasi liwat aplikasi WhatsApp. Sawise petugas teka ing lokasi, ketemu rombongan nom-noman sing mabuk nanging nalika petugas teka, dheweke nyoba mlayu.

BACA JUGA: 📱Wong Loro Diduga Nglakokake Judi Lawas Cap Jie Kie Ketangkep Polisi

“Ing kono padha ngopi,” sambunge kasat nang awak media.

Barang bukti sing disita yaiku rong botol 1500 ml isine ciu klutuk lan 1 gelas shotgun. Ing ngisor iki ana nom-noman loro saka rombongan sing lagi mabuk. Banjur digawa menyang Mapolres Solo kanggo ditindaklanjuti miturut tata cara. (Agung Santoso)

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *