Rombongan Polisi Ronda Teko, Pesta Omben- Omben Bubar Lan Wong Tuo Ora Isoh Obah

SOLO, solopopular.com – Ono wargo buyar nalika Tim Sparta Samapta Polresta Solo teka. Kepriye ora, kecekel mabuk ing warung ing Gang Anggur, Laweyan, Solo. Saora-orane iki kandhane Kepala Satuan Samapta Komisaris Polisi Polresta Solo Arfian Riski Dwi Wibowo, Kamis (07/09/2023).

Telu pawongan dicekel polisi mergo konangan pesta omben -omben (FOTO: Agung Santoso)

β€œNampa laporan yen ing sawijining toko ana rombongan wong-wong sing padha pesta miras,” ujare.

Nalika informasi iki saka call center sing mlebu ing bagiane. Sawise buyar mung telung wong tuwa sing ora bisa mlayu. Yaiku SY (61) warga Laweyan, SR (58) warga Laweyan lan IAS (36) warga Sukoharjo.

UGO DIWOCO :πŸ“±Atusan Botol Omben – Omben Disita Polisi Saka Toko Jamu

β€œ Ing lokasi, Tim Sparta kasil ngamanake 3 warga lan 1 botol banyu mineral 1500 ml isi ciu,” ujare.

Bukti disita lan telu wong tuwo kui kudu nglakoni pidono cilik. (Agung Santoso)

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *